Ga direct naar productinformatie
  • Hank Locklin - The Country Collection (LP)
1 van 1

Hank Locklin - The Country Collection (LP)

Normale prijs
€4,95 EUR
Normale prijs
€4,95 EUR
BTW Vrijgesteld / Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Totaal op voorraad 1 stuk(s)

A1 Fräulein 
A2 You've Still Got A Place In My Heart 
A3 The Country Hall Of Fame 
A4 The Minute You're Gone 
A5 Blue Side Of Lonesome 
A6 Goodbye Dear Old Ryman 
A7 Release Me 
A8 You Cheatin' Heart 
B1 Send Me The Pillow You Dream On 
B2 Jambalaya (On The Bayou) 
B3 Love Song For You 
B4 I Forgot To Live Today 
B5 Bless Her Heart ... I Love Her 
B6 Who Can I Count On 
B7 Please Help Me I'm Falling

Meer Info: