Product Beoordeling

Product Beoordeling (blijft mensenwerk...)

Helaas lang niet al ons vinyl is beoordeeld maar ook daar gaan we wat aan doen! UITERAARD is ons vinyl minimaal VG Wij controleren voor verzending nogmaals het vinyl is het vinyl te slecht nemen wij voor verzending contact met u op of versturen wij gratis u gekozen vinyl titel (alleen bij zendingen van meerdere titels en anders meteen u geld terug). 

VINYL NM (NEAR MINT ) Dit is de hoogste graad die we toekennen aan een geopende, gespeelde plaat. Het vinyl is zonder fouten, helder en glimmend. De plaat moet gespeeld kunnen worden zonder bijkomend geruis. 

SLEEVE/HOES (NEAR MINT ) Dit is de hoogste graad die we toekennen aan een 
De hoes vertoont geen tekenen van slijtage, ziet er uit als bijna nieuw.

VG (VERY GOOD): De plaat vertoont sporen van gebruik, kleine krasjes, maar met minimaal effect op de kwaliteit van het geluid. Het vinyl ziet er nog steeds goed uit, het label kan kleine imperfecties vertonen, maar nog steeds schoon. Dit zijn de vinyl singles en LP die gebruikt zijn maar goed onderhouden. 

SLEEVE/HOES (VERY GOOD): Bij de sleeve (hoes) zijn er sporen van slijtage zichtbaar (vaak langs de randen), maar de hoezen verkeren wel in een goede staat. Er kan een plekje van een prijssticker op de hoes zichtbaar zijn, een klein geschreven naam, of een knipje in de hoes ( Bij Amerikaanse Cut-out lp’s).

VINYL G (GOOD): Het vinyl heeft duidelijke krasjes die ruis of lichte kraak kunnen geven, maar de muziek niet overstemmen. Meestal is deze ruis het duidelijkst hoorbaar bij rustige stukken in de muziek. De plaat mag niet overslaan. Het vinyl kan wat flets ogen. 

SLEEVE/HOES G (GOOD): Het label en de hoes kunnen kleine scheurtjes, plakbrandrestjes of handschrift bevatten etc. bevatten, maar nog steeds acceptabel.

VINYL G- (GOOD -): Het vinyl heeft duidelijke krasjes die ruis of lichte kraak kunnen geven, maar de muziek niet overstemmen. Meestal is deze ruis het duidelijkst hoorbaar bij rustige stukken in de muziek. De plaat mag niet overslaan. Het vinyl kan wat flets ogen. 

SLEEVE/HOES G- (GOOD - ): Het label en of de hoes hebben duidelijk slijtage of sticker(s) scheutjes of zijn geplakt of hebben rimpels door vocht of er is aan geknipt. Koop dit vinyl alleen als de hoes voor u onbelangrijk is!

SLEEVE/HOES G- (GOOD -): Het label en de hoes kunnen scheurtjes, plakbrand, handschrift hoek er af, stickers, of gekreukeld , niet mooi zijn.

VINYL F (Fair): Duidelijk gespeeld, flets en grijsgekleurd vinyl met diepere krasjes die afleidende geluiden maken tijdens het spelen (kraken etc.) De plaat speelt nog steeds zonder over te slaan, maar verkeert in een zeer matige staat. 

SLEEVE/HOES F (Fair): Het label kan duidelijk beschadigingen vertonen. De hoes verkeert in een slechte staat, met duidelijke slijtage of scheurtjes. Alleen kopen als u dit zeker weet.
En aub dan over deze aankoop geen klachten over kwaliteit
Terug sturen mag altijd! (Verzendkosten op u rekening)

Contact form