Product Beoordeling

Product Beoordeling (blijft mensenwerk...)

Helaas lang niet al ons vinyl is beoordeeld maar ook daar gaan we wat aan doen! UITERAARD is ons vinyl minimaal GOED
Wij controleren voor verzending nogmaals het vinyl is het vinyl te slecht nemen wij voor verzending contact met u op of versturen wij gratis u gekozen vinyl titel (alleen bij zendingen van meerdere titels en anders meteen u geld terug). 

VINYL ZEER GOED: De plaat vertoont sporen van gebruik, kleine krasjes, maar met minimaal effect op de kwaliteit van het geluid. Het vinyl ziet er nog steeds goed uit, het label kan kleine imperfecties vertonen, maar nog steeds schoon. Dit zijn de vinyl singles en LP die gebruikt zijn maar goed onderhouden. 

HOES ZEER GOED: Deze hoes is als nieuw maar kan een kleine tekst bevatten, klein label of klein scheurtje

VINYL GOED:Het vinyl heeft soms krasjes die ruis of lichte kraak kunnen geven, maar de muziek niet overstemmen. Meestal is deze ruis het duidelijkst hoorbaar bij rustige stukken in de muziek. De plaat mag niet overslaan. Het vinyl kan wat flets ogen. 

HOES GOED: Het label en de hoes kunnen kleine scheurtjes, plakbrandrestjes of handschrift bevatten etc. bevatten, maar nog steeds acceptabel.

VINYL REDELIJK BKeus: Het vinyl heeft duidelijke krasjes die ruis of lichte kraak kunnen geven, maar de muziek niet overstemmen. Meestal is deze ruis het duidelijkst hoorbaar bij rustige stukken in de muziek. De plaat mag niet
overslaan. Het vinyl kan wat flets ogen. 

HOES REDELIJK BKeus: Het label en of de hoes hebben duidelijk slijtage of sticker(s) scheutjes of zijn geplakt of hebben rimpels door vocht of er is aan geknipt. Koop dit vinyl alleen als de hoes voor u onbelangrijk is!

REDELIJK Alleen kopen als u dit zeker weet.
En aub dan over deze aankoop geen klachten over kwaliteit
Terug sturen mag altijd! (Verzendkosten op u rekening)

VINYL SLECHT: Wordt alleen verkocht als het vinyl bijzonder is. Duidelijk gespeeld, flets en grijsgekleurd vinyl met diepere krasjes die afleidende geluiden maken tijdens het spelen (kraken etc.) De plaat speelt nog steeds zonder over te slaan, maar verkeert in een zeer matige staat. 

HOES SLECHT: Het label kan duidelijk beschadigingen vertonen.
De hoes verkeert in een slechte staat, met duidelijke slijtage of scheurtjes.

SLECHT Alleen kopen als u dit zeker weet.
En aub dan over deze aankoop geen klachten over kwaliteit
Terug sturen mag altijd! (Verzendkosten op u rekening)

Contact form