Nieuws

Wij hebben WebwinkelKeur

webwinkelkeur

Wij hebben WebwinkelKeur

Meer lezen →


Verenigd Koninkrijk

DHL Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk

Ja op verzoek nu ook mogelijk u vinyl te laten verzenden naar Verenigd Koninkrijk Dit doen wij met DHL alleen met track en tracé verwerking ongeveer 5 werkdagen.

Meer lezen →


Een nieuwe start

mijnwebwinkel nieuw

Een nieuwe start

Nee we waren niet gestopt maar willen meer webwinkel gezien de prijs bij mijnwebwinkel en het verlengen van een jaar wat betekend dat we zo i zo 720 euro moeten uitgeven en dat niet aan durven voor onze handel.Gaan we het nu doe met Shopify. Mocht het niet helemaal goed gaan sorry.. sorry sorry maar we lossen alles netjes op!

Meer lezen →


Trustpilot

Beoordelen Trustpilot

Trustpilot

Vandaag in onze webwinkel TRUSTPILOT geïnstalleerd zodat u ons kan beoordelen. Wij doen altijd ons best voor u als klant de beste oplossing te vinden als er toch iets is wat niet goed is aan een zending. Daarom nodigen wij u uit om ons eerlijk te beoordelen. Maar stellen het wel op prijs voor u ons slecht beoordeeld eerst de mogelijkheid te geven het probleem te verhelpen.

Meer lezen →


Geen Keurmerk?

Keurmerk

Geen Keurmerk?

Webwinkel keurmerken schieten als paddestoelen uit de grond. Veel van deze keurmerken bieden geen meerwaarde, maar zijn enkel bedoeld voor de portemonnee van de keurmerk eigenaar. Het doel van een keurmerk zou moeten zijn  controle en veiligheid voor de consument, als protest hier tegen introduceert Stichting WebwinkelKeur de site GeenKeurmerk.nl, speciaal voor webwinkel eigenaren welke geen keurmerk willen hanteren en dit ook nadrukkelijk aan hun bezoekers willen laten weten. Voor webwinkel eigenaren geven we een korte checklist waar uw webwinkel wettelijk aan zou moeten voldoen. Voor consumenten geven we tevens een checklist waarbij de betrouwbaarheid van een webwinkel zelf gecontroleerd kan worden. Hiermee is GeenKeurmerk.nl de oplossing voor...

Meer lezen →