Meer vragen en antwoorden

Kan een webshop mij verplichten om mijn retourzending zelf te betalen? 

Omdat enkele grote webshops tegenwoordig gratis retourneren aanbieden, verwachten consumenten soms dat het retour sturen van een bestelling altijd gratis moet zijn. Dit is zeker niet het geval. Gratis retourneren is een service, maar zeker geen verplichting. Webshops staan namelijk vrij om zelf voorwaarden te verbinden aan hun retourbeleid. Wij betalen GEEN retourzendingen (Sorry)

Andere prijs op het vinyl?

Soms kan het zo zijn dat er een ander prijs label op u aankoop zit wat is dan de echte prijs. De prijs die u heeft betaald is de verkoop prijs, som kiezen wij ervoor om oude prijs labels niet te verwijderen omdat de kans groot is dat de hoes beschadigd. Wij krijgen / kopen overal ons vinyl en rekenen een redelijke verkoop prijs. Maar niet tevreden gewoon terug sturen!

Het vinyl is stuk?

Wij spiegelen (in het licht kijken naar het vinyl) elke single LP enz. meestal is het dan zichtbaar als deze niet goed is of defecten heeft maar mochten wij u een defect exemplaar sturen wisselen wij deze uiteraard om of geven u het VOLLEDIGE bedrag terug incl. verzendkosten. Neem altijd VOORAF contact met ons op voor de juiste oplossing.

Besteld maar helaas niet meer leverbaar?

Wij blijven dagelijks onze voorraad controleren of de voorraad klopt, helaas is in het verleden dit mis gegaan met het overzetten van webwinkel software leverancier dus wij hebben nog niet de completen voorraad kunnen controleren. Uiteraard werken wij daar hart aan. Mocht dit voorkomen betalen wij meteen terug.

Hoelang duurt een terugbetaling?

Wij werken met sopify payment , paypal , mollie gemiddeld duurt het 3 tot 5 werkdagen dat het bedrag bij u is bijgeschreven dit is heel erg afhankelijk van de betaalprovider graag even geduld maar twijfel u bel of email ons!

 

Contact form